Om oss

Nordic Innovators er et uavhengig rådgivingsselskap som er spesialister innenfor offentlige, nasjonale og europeiske finansieringsordninger rettet mot innovasjons- og forskningsprosjekter. Vi hjelper flere av Europas mest spennende bedrifter og forskningsinstitusjoner med finansiering til forskning-, utvikling-, innovasjon- og markedsmodningsprosjekter. Vi holder oss oppdatert på aktuelle programmer og samarbeider på tvers av europeiske SMB’er, ledende forskningsinstitusjoner og store internasjonale konserner.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, alt fra konseptutvikling til selve gjennomføring av en vellykket søknadsprosess og etterfølgende EU-prosjektledelse. Gjennom hele prosessen støtter vi aktivt våre kunder med idégenerering, utvikling av prosjektkonsept, identifisering av riktig støtteordning til prosjektkonseptet, i tillegg til sammensetning av et sterkt team av partnere med tverrfaglig kompetanse på tvers av bedrifter og forskningsinstitusjoner. Vi bidrar til å bringe den gode prosjektidé nærmere markedet gjennom høykvalitets innovasjonssøknader.

De tre stiftende partnere har over 30 års erfaring i innovasjonsledelse og har bistått en stor gruppe av europeiske selskaper og forskningsinstitusjoner med internasjonal finansiering til innovasjonsprosjekter. Vi er i sterk vekst og har veletablerte kontorer i København, Århus, Lyon og Malaga. Vår kompetanse er basert på høyt kvalifiserte medarbeidere, som har en teft for detaljer og en sterk kombinasjon av tverrfaglige kompetanser, forretningssans og kommunikasjonsferdigheter. Vår motivasjon er å fremme forskning og innovasjon, og våre ansatte er opptatt av å sikre suksess og kvalitet for våre kunder.

Vi har en internasjonal profil og et sterkt nettverk av strategiske partnere i Europa, som inneholder ledende forskningsinstitusjoner, bedrifter, venturekapital og IP rådgivere. Dette gir oss en unik mulighet til å betjene internasjonale kunder og gjør oss i stand til å bygge sterke tverrfaglige partnerskap som er en avgjørende del av suksessfulle innovasjonssøknader.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine prosjektidéer og hør hvilke finansieringsmuligheter som finnes.